Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.      Έκδοση ψηφίσματος για την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας με τίτλο: «Εξασφάλιση της πρόσβασης των μόνιμων κατοίκων των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης εθνικής εμβέλειας».

(Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παπαναστασίου). 

2.      Έγκριση υποβολής αιτήματος για  δωρεάν παραχώρηση χρήσης στον Δήμο Αγρινίου, του ακινήτου των εγκαταστάσεων του Καπνικού Σταθμού Έρευνας Αγρινίου, που βρίσκεται εντός του  σχεδίου πόλης του Δήμου Αγρινίου στο Ο.Τ. 237 ιδιοκτησίας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φωτάκης). 

3.      Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Αγρινίου έτους 2021.

(Σχετ. Η υπ’ αριθμ. 283/2021 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).

(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής κ. Φωτάκης).

4.      Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Έκθεση εσόδων - εξόδων  Β΄ τριμήνου  2021  για  τον έλεγχο υλοποίησης  του  προϋπολογισμού  έτους  2021».

(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής κ. Φωτάκης).

5.      Επί αιτήσεων πολιτών, υπηρεσιών και φορέων για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

(Σχετ. Η υπ’ αριθμ. 91/2021 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και η υπ’ αριθμ. 17/2021 απόφαση Κοινότητας Αγρινίου).

(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Σκορδόπουλος).

·    Για το συγκεκριμένο θέμα η Πρόεδρος της Κοινότητας Αγρινίου κ. Φωτεινή Βλάχου συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου (άρθρα 74 και 82 του Ν. 4555/2018 αντίστοιχα).

6.      Λύση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου  στο οποίο στεγάζεται το   Κοινωνικό  Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου.

(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φωτάκης).

 

7.      Έγκριση καθορισμού τιμής μονάδος για αποζημίωση επικειμένων ιδιοκτησιών μεταξύ των Ο.Τ. 1230-1231-1236-1237-1238-1239-1240, Επέκτασης 1991, σχ. πόλης Αγρινίου.

(Εισηγητής: Γενικός Γραμματέας κ. Τζιώλης).

8.      Έγκριση καθορισμού μονάδος για αποζημίωση επικειμένων ιδιοκτησιών μεταξύ των Ο.Τ.1257-1258-1259-1260, Επέκτασης 1991, σχ. πόλης Αγρινίου.

(Εισηγητής: Γενικός Γραμματέας κ. Τζιώλης).

9.      Έγκριση καθορισμού τιμήματος απευθείας αγοράς ρυμοτομούμενης ιδιοκτησίας μεταξύ του ΟΤ87 και ΟΤ89 ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Αγρινίου (φερόμενης συνιδιοκτησίας Λουΐζας Υφαντή, Μαριάννας Τσιρώνη και Ροδαλίας Τσιρώνη).

(Εισηγητής: Γενικός Γραμματέας κ. Τζιώλης).

 

                                                                          ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ