Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Επιστολή-Πρόταση προς τον Δήμο Αγρινίου από τη Φιλοζωική Αγρινίου


Αξιότιμε Δήμαρχε,
 Επιθυμώντας να συμβάλουμε στην προσπάθεια διαχείρισης των αδέσποτων ζώων του Δήμου μας και επειδή πιστεύουμε ότι οι ιδιοκτήτες ζώου αποτελούν το κλειδί...
της λύσης του προβλήματος, προτείνουμε τα εξής:
Ένα μέρος των κονδυλίων που διατίθενται στον Δήμο για στειρώσεις αδέσποτων, να δίνεται στο εξής ως επιχορήγηση στους κτηνιάτρους που διενεργούν στειρώσεις σε ζώα πελατών τους, ώστε να μειώνεται αντίστοιχα το κόστος για τον πελάτη. Η οικονομική αυτή διευκόλυνση θα μειώσει την τιμή της στείρωσης - η οποία κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, για τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε - και θα αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για να στειρωθούν περισσότερα δεσποζόμενα ζώα.
Παράλληλα κρίνουμε αναγκαία την υλοποίηση καμπάνιας με στόχο την ενημέρωση των ιδιοκτητών ζώου σχετικά με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους καθώς και την ευαισθητοποίηση τους στο πρόβλημα των αδέσποτων.
Σας καλούμε να ενεργήσετε άμεσα ώστε να ανακοπεί η ανησυχητική αύξηση γεννήσεων ζώων και η εγκατάλειψή τους.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ