Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

12ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ Μ.ΚΟΥΣΗΣ

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στον 12ο Ημιμαραθώνιο  «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή  13 Οκτωβρίου.
Στον αγώνα επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών και...
άνω, μη εγγεγραμμένων σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ. Για αθλητές και  αθλήτριες εγγεγραμμένους στο ΣΕΓΑΣ επιτρέπεται η συμμετοχή από 18 χρονών και άνω.
Η εκκίνηση  θα δοθεί  στις 10:15  στη  θέση Βαριά (Δογρή)  με διαδρομή: Δογρή (Βαριά) - Παντάνασσα - Παραβόλα - Τραγάνα - Καινούργιο - Παναιτώλιο -Διασταύρωση Παναιτωλίου / Εθνική Οδός -Πανεπιστημίου-Κατράκη- Χαριλάου Τρικούπη.
Ο τερματισμός θα γίνει στην  Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Προβλέπεται ακόμη διαδρομή  10,1 km Ανδρών - Γυναικών - Εφήβων - νεανίδων - (παίδων - κορασίδων, Γεν. 2001 - 2002) με ώρα εκκίνησης: 09.00 π.μ.

Διαδρομή  5,1km Ανδρών - Γυναικών - Εφήβων - νεανίδων - (παίδων - κορασίδων, Γεν. 2001­2002)  με ώρα εκκίνησης: 09.15π.μ.
 Αφετηρία - Τερματισμός 5,1 km & 10,1 km η Πλατεία Δημοκρατίας.

Αγώνας Δρόμου 1 km για μαθητές και μαθήτριες  Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων. ΑΦΕΤΗΡΙΑ : Χαρ.Τρικούπη & Γρ.Λαμπράκη.
 Ώρα εκκίνησης 10:45 π.μ και τερματισμός στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αγρινίου http://www.cityofagrinio.gr, στο σύνδεσμο του Αγώνα.
                             ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ