Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Νέες επιτυχίες του Σκοπευτικού Ομίλου Αιτωλοακαρνανίας «Σκοπευτής» (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στην Κοζάνη, ομάδα αθλητών του Σκοπευτικού Ομίλου Αιτωλοακαρνανίας «Σκοπευτής» έδωσε το παρόν τους αγώνες τυφεκίου με διόπτρα και ανοιχτών σκοπευτικών 200 μέτρων που διοργάνωσε ο... Σκοπευτικός Αθλητικός σύλλογος Κοζάνης στο σκοπευτήριο Ν. Νικόπολης Κοζάνης, με συμμετοχές από πολλές πόλεις της Ελλάδας.
Στο συγκεκριμένο αγώνισμα που είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό οι αθλητές μας Κασκαούτης Κωνσταντίνος και Φιλόπουλος Μιχαήλ στο αγώνισμα τυφεκίου με ανοιχτά σκοπευτικά,πήραν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα. Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την επιτυχία τους και ευχόμαστε πάντα πρωτιές.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ