Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Ευχαριστήριο του ΕΠΑΜ Αγρινίου για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Ευχαριστήριο ΕΠΑΜ Αγρινίου
Οι υποψήφιοι της εκλογικής περιφέρειας Ν. Αιτωλοακαρνανίας  του συμμαχικού ψηφοδελτίου ΕΠΑΜ – ΑΚΚΕΛ και το ΕΠΑΜ Αγρινίου, οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Το κατοχικό πολιτικό καθεστώς εναλλάσσεται στην εξουσία. Το μόνο που θα...
φέρει είναι καινούργια μέτρα, μειώσεις συντάξεων, αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας με πλειστηριασμούς –εξώσεις και γενικό ξεπούλημα …Ο λαός θα κληθεί ακόμα μια φορά να πληρώσει το «μάρμαρο». Φτώχεια και εξαθλίωση είναι αυτό που ετοιμάζουν για μεγάλο μέρος του λαού ώστε να μην έχει τη δύναμη να αντιδράσει ακόμα και σε πιθανό Εθνικό Ακρωτηριασμό.
Η κατάσταση απαιτεί όλες οι Πατριωτικές – δημοκρατικές δυνάμεις να συσπειρωθούν, η πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο . Οτιδήποτε άλλο -πέραν της πατρίδας – οι όποιες διαφορές , έρχονται  σε δεύτερη μοίρα  και είναι άνευ σημασίας.
Η μάχη που δώσαμε ήταν σκληρή αλλά αγωνιστήκαμε έντιμα και τη δώσαμε με την καρδιά μας, απέναντι σε ένα καθεστώς που δεν επέτρεπε να ακουστεί καμιά φωνή πέρα από τα κατοχικά κόμματα και από τα δήθεν αντιμνημονιακά.

Ο αγώνας συνεχίζεται ! Καλή λευτεριά !
Σας ευχαριστούμε
Αγρίνιο 13 Ιουλίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ