Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Με κριτική σε Παπαναστασίου και Σταρακά η κοπή πίτας της παράταξης Τραπεζιώτη (φωτο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα το βράδυ στο Αγρίνιο η δημοτική παράταξη του Δημήτρη Τραπεζιώτη. Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν εκτός από μέλη και φίλους της παράταξης, οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του.... ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος και Μαρία Τριανταφύλλου, όπως και ο Αιτωλοακαρνάνας πρώην Υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Σημειώνεται ότι ο κ. Τραπεζιώτης έκοψε την πίτα σε πέντε κομμάτια τα οποία αφιέρωσε κατά σειρά στη Δημοκρατία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον Δήμο Αγρινίου, τις γυναίκες και τους παρευρισκομένους της εκδήλωσης.
Στην ομιλία του, αρχικά ο κ. Τραπεζιώτης ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην κοπή της πίτας του και ιδιαίτερα τους Βουλευτές και τον πρώην Υπουργό.
Στη συνέχεια άσκησε δριμύτατη κριτική στην Δημοτική Αρχή, λέγοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για την χειρότερη δημοτική αρχή που είχε ποτέ ο Δήμος Αγρινίου. Χαρακτήρισε το έργο της μέσα στην πενταετία ανύπαρκτο ενώ τόνισε ότι ο Δήμος Αγρινίου έχει χάσει διψήφιο αριθμό προγραμμάτων που θα ωφελούσαν τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ