Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Ως ηθικός αυτουργός φέρεται να διώκεται ο ύποπτος για τον θάνατο της Ε. Λαγούδη (video)

Πληροφορίες και για δεύτερη δίωξη αλλά και πηγές που διαψεύδουν...
Νέες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση Λαγούδη ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που ακούστηκαν στην ενημερωτική εκπομπή της... Τ. Στεφανίδου στον Σκάι, ο πρώην σύντροφος της 44χρονης φέρεται να είναι ο άνθρωπος που διώκεται και μάλιστα οι ποινικές διώξεις έχουν ασκηθεί – προσωποποιηθεί από τις 3 Αυγούστου.
Ο άνδρας, φέρεται να κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός στην ανθρωποκτονία, δηλαδή ότι έβαλε κάποιον ή κάποιους άλλους, ώστε να δολοφονήσουν την άτυχη Ειρήνη Λαγούδη στην Τριχωνίδα.
Στην ίδια εκπομπή τονίστηκε ακόμη πως έχει ασκηθεί δίωξη και σε βάρος δεύτερου προσώπου , ο ρόλος του οποίου στην υπόθεση δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως από άλλες πηγές, διαψεύδεται πως υπάρχει προσωποποίηση των διώξεων ενώ διαψεύδεται ακόμη, πως έχει διαβιβαστεί προσωποποιημένη δίωξη στην Ανακρίτρια του Αγρινίου, τουλάχιστον προς το παρόν.
Δείτε το απόσπασμα ΕΔΩ   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ