Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Aθώος ο Τάσος Θεοφίλου! Η αλληλεγγύη νίκησε!

Να βγει από τη φυλακή και η Ηριάννα !
Επιτέλους! Μετά από πέντε χρόνια άδικης και εκδικητικής φυλάκισης ο Τάσος Θεοφίλου βγαίνει σήμερα από τη φυλακή με την αθώωσή του από το Α΄ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. 
Η αθώωση του Τάσου είναι μία νίκη του μαζικού κινήματος συμπαράστασης και....
αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε από τη πρώτη στιγμή της, εξόφθαλμης, σκευωρίας που στήθηκε εναντίον του. Το μαζικό κίνημα αλληλεγγύης κατάφερε να νικήσει τους κρατικούς μηχανισμούς σκευωριών, που συνεχίζουν να δρουν  ανενόχλητοι και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και να οδηγήσει στην αθώωση του Τάσου. Συγχαρητήρια στους μαχόμενους δικηγόρους υπεράσπισης του Τάσου που, στο πλάι του κινήματος αλληλεγγύης, δώσανε τη νικηφόρα μάχη μέσα και έξω από το δικαστήριο. 
Συνεχίζουμε για να αθωωθεί η Ηριάννα. Για να σταματήσει η βιομηχανία διώξεων ενάντια στους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, της μάχης κατά των πλειστηριασμών, των διοδίων και όλων όσων στηρίζουν τον αγώνα και την απειθαρχία ενάντια στην μνημονιακή και καπιταλιστική επίθεση. 
Η αθώωση του Τάσου Θεοφίλου δίνει το μήνυμα ότι οι αγώνες και η αλληλεγγύη μπορούν να νικάνε, να είναι πιο δυνατοί από τους μηχανισμούς του κράτους και της αστυνομίας. Η μάχη για τα ανθρώπινα και δημοκρατικά συνεχίζεται και είναι δεμένη με τη μάχη ενάντια στα μνημόνια, το ρατσισμό και τη πολιτική της ΕΕ - ΔΝΤ και άρχουσας τάξης που υλοποιεί η κυβέρνηση. Για να τσακίσουμε όλες τις σκευωρίες που κρατάνε αγωνιστές στις φυλακές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ