Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Απέτρεψαν πλειστηριασμό της ακίνητης περιουσίας επιχειρηματία στο Μεσολόγγι (φωτο)

Την αποτροπή του πλειστηριασμού της ακίνητης περιουσίας ενός επιχειρηματία από την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, κατάφερε η «Κίνηση Πολιτών ενάντια στους Πλειστηριασμούς», με την στήριξη μελών αντίστοιχων Κινήσεων... από Αγρίνιο και Ναύπακτο.
Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το Ειρηνοδικείο Μεσολογγίου, όπου επρόκειτο να γίνει ο πλειστηριασμός και δεν επέτρεψαν στη Συμβολαιογράφο να ξεκινήσει τη διαδικασία. Υπήρξε και μια μικρή ένταση όταν τα μέλη της Κίνησης θέλησαν να απομακρύνουν κάποιον ενδιαφερόμενο που ήταν παρών προκειμένου να καταθέσει προσφορά για να αποκτήσει τα ακίνητα που θα εκπλειστηριάζονταν. Ένταση υπήρξε και όταν οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν από την Συμβολαιογράφο να αποχωρήσει διαφορετικά ήταν διατεθειμένοι να την απομακρύνουν παρά την θέλησή της.
Οι πλειστηριασμοί πλέον πέφτουν βροχή απ’ ότι φαίνεται, αφού και το επόμενο διάστημα αναμένεται ένας ακόμη στο Μεσολόγγι, ενώ στο Αγρίνιο μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί 50 περίπου σε μικροεπιχειρήσεις, όπως υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της αντίστοιχης Κίνησης Πολιτών, Πολύτιμος Πρέντζας.

Πάντως οι Κινήσεις Πολιτών ενάντια στους Πλειστηριασμούς υπόσχονται ότι θα δίνουν το παρόν στα Ειρηνοδικεία της Αιτωλοακαρνανίας και δεν θα επιτρέπουν να βγαίνουν στο σφυρί περιουσίες, όταν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων ζητούν την βοήθειά τους.

Βάσω Βήττα – aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ