Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Βαρύτατη καταγγελία Βαρεμένου.

Καταγγελία του Γ. Βαρεμένου που αν ισχύει τότε θα πρέπει να παρέμβει και ο εισαγγελέας. Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Μας καταγγέλλεται ότι σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων ασκούνται πιέσεις, ιδιαίτερα σε Επαγγελματίες Οπλίτες και Εθελοντές Μακράς Θητείας, προκειμένου να επηρεασθεί η ψήφος τους και η ψήφος των οικογενειών...
τους με την άθλια απειλή ότι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση, θα απολυθούν.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις συνταγματικές της υποχρεώσεις, να αφήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από τα μικροκομματικά προεκλογικά παιχνίδια της κυβέρνησης και να σεβασθεί το θεμελιώδες δικαίωμα των ανδρών και των στελεχών τους να εκφρασθούν ελεύθερα και ανεπηρέαστα στις εκλογές ως υπεύθυνοι πολίτες»

1 σχόλιο :

  1. 4Ο χρόνια τώρα ίδια γεύση. Η δεξιά κυβερνάει με τον ίδιο κι απαράλλαχτο τρόπο. Την άσκηση τρομοκρατίας προς τους πολίτες. Τώρα θ' αλλάξει και μάλιστα στην ακροδεξιά της παραλλαγή των Σαμαρά και σία; Είναι όπως το λέει ο υποψήφιος βουλευτής . μια άθλια τακτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ