Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Χάγιος: Θα είμαστε αριστερή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ (Ηχητικό)

Την ανάγκη να υπάρξει μία Αριστερά με τη λογική κινήματος, υπογράμμισε ο Άγγελος Χάγιος, υποψήφιος βουλευτής του συνδυασμού ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στην Α΄Αθήνας, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
«Το επιχείρημα και το στοιχείο που εμείς προβάλλουμε είναι ότι χρειάζεται την επ’ αύριο, δηλαδή τη Δευτέρα, να υπάρχει μια Αριστερά, η οποία θα είναι...εκτός του πλαισίου ευρώ – ευρωζώνη – ΝΑΤΟ, να είναι εκτός του πλαισίου των θεσμικών ρυθμίσεων, να είναι με τη λογική κινήματος, για αυτό μιλάμε για μια Αριστερά της ελπίδας», ανέφερε.
Στο ερώτημα αν απορρίπτει το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ μπει στη Βουλή, ο κ. Χάγιος απάντησε:
«Είναι σαφές αυτό, κατηγορηματικά, όχι μόνο δεν θα συνεργαστούμε, αλλά δεν θα δείξουμε ανοχή σε αυτήν την πολιτική, θα είμαστε αριστερή αντιπολίτευση σε συνδυασμό με μία κοινωνική αντιπολίτευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ