Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ 

ΤΗΛ: 2641020636
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρει και ευχαριστεί τους υποψηφίους του βουλευτές, καθώς και τα στελέχη του σε όλο τον Νομό, για τον δύσκολο αγώνα που δώσανε στο όνομα της παράταξης και της χώρας. 
Ευχαριστεί κυρίως, όμως, τους Αιτωλοακαρνάνες πολίτες, που...
αρνήθηκαν να ενδώσουν, τόσο στον ανεύθυνο αριστερό λαϊκισμό όσο και στο εμπόριο του φόβου της δεξιάς. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ συνεργάστηκαν με ένα ακραίο δεξιό κόμμα, με άλλοθι την κατάργηση του μνημονίου. 
Ευχόμαστε και ελπίζουμε, λοιπόν, η συγκυβέρνηση του κυρίου ΤΣΙΠΡΑ και του κυρίου ΚΑΜΜΕΝΟΥ, να τηρήσει όσα υποσχέθηκε στους πολίτες και να μην αποδειχθεί η συνεργασία τους ένα πολιτικά ανιστόρητο και εθνικά επιζήμιο εγχείρημα. 
Από σήμερα η άσκηση πολιτικής για την συγκυβέρνηση - έκπληξη, δεν μπορεί να γίνεται μέσα από ευχολόγια, υποσχέσεις και επικοινωνία. 
Ήρθε η ώρα των πράξεων. 
Ελπίζουμε αυτές οι πράξεις να μην ζημιώσουν την χώρα. 
Το ΠΑΣΟΚ, απελευθερωμένο πλέον, θα συμμαχήσει με τις κοινωνικές δυνάμεις της προόδου, για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της παραγωγής, της εργατικότητας και της ευθύνης. 

Για την Ελλάδα της Ευρώπης. 
Αγρίνιο, 28 Ιανουαρίου 2015 

Από την Ν. Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ