Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΚΑ

Ο  «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ & ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ  ΣΩΜΑΤΟΣ» και το ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ πραγματοποιούν εθελοντική αιμοδοσία την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Σεπτέμβρη 2013  και ώρες 9:00 ως 13,30  στο χώρο του Εργατικού Κέντρου  (Ελ. Βενιζέλου 13 ).
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής  που έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν με τη........
συμμετοχή τους στην αιμοδοσία , σε μια περίοδο που η πραγματική αλληλεγγύη στο συνάδελφο που έχει ανάγκη είναι επιτακτική και απαραίτητη.
                                                              
 Σεπτέμβρης 2013

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ