Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ ΚΛΕΙΣΤΑ 8 - 11 πμ

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου κάνουμε στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11 το πρωί δηλώνοντας την αντίθεσή μας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης.
Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου σας καλεί την ίδια ημέρα στις 9 το πρωί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Πλατεία Δημοκρατίας για να ζητήσουμε από την... κυβέρνηση να πάρει πίσω τα νέα μέτρα που οδηγούν στον αφανισμό των μικρών επιχειρήσεων της αγοράς.
Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με τους άλλους Εμπορικούς Συλλόγους της περιοχής μας και ζητάμε την στήριξη όλων σας.
Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη, για να είναι η φωνή της διαμαρτυρίας μας πιο δυνατή.
Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού (μάσκες - αποστάσεις) .

Το ΔΣ του ΕΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ