Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Ομιλία στη Βουλή για το νέο πτωχευτικό κώδικα - Πρόταση δυσπιστίας κατά Σταϊκούρα από τον Αλέξη Τσίπρα

Έπειτα από μια σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται την οικονομία και με αφορμή τον νέο πτωχευτικό κώδικαο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κατέθεσε πρόταση μομφής εις βάρος του....Χρήστου Σταικούρα, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις οφειλών, πλαίσιο δεύτερης ευκαιρίας», γνωστό και ως ο νέος πτωχευτικός κώδικας.
Να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Ρυθμίσεις Οφειλών και πλαίσιο δεύτερης ευκαιρίας» αφήνει στο έλεος των τραπεζών, χωρίς καμιά προστασία, την κύρια κατοικία και οδηγεί σε εξαναγκαστική πτώχευση χιλιάδες μικρές ευάλωτες επιχειρήσεις. Και όλα αυτά εν μέσω πανδημίας και νέας σοβαρής οικονομικής κρίσης που έχει επιδεινώσει την κατάσταση για την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ