Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Συνάντηση Κ. Καραγκούνη με Μ. Βορίδη και Κ. Σκρέκα για την πληρωμή των παραγωγών βιολογικής κτηνοτροφίας

Επί τάπητος τέθηκε το θέμα των πληρωμών των δικαιούχων της βιολογικής κτηνοτροφίας, σε επικοινωνία που είχε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης, τόσο με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και... Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, όσο και με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα. 
Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που ταλανίζει επί μήνες το νομό Αιτωλοακαρνανίας, καθώς είναι ένας από τους ελάχιστους νομούς στους οποίους δεν έχουν γίνει ακόμη οι πληρωμές. 
Το ζήτημα συζητήθηκε εκτενώς, ο κ. Καραγκούνης ενημερώθηκε ότι ο λόγος καθυστέρησης των πληρωμών είναι η εκκρεμούσα υπογραφή του γ.γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ, ενώ ο κ. Βορίδης δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση, με την ολοκλήρωση των διαδικαστικών εκκρεμοτήτων, θα προχωρήσει στις απαραίτητες πληρωμές, ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η αδικία εις βάρος των παραγωγών της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ