Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«Στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αρχιφύλακα Γεώργιου Ανδριτσόπουλου η Έλενα Κουντουρά»

Τροποποιώντας το πρόγραμμα της περιοδείας της, η Βουλευτής Ά Αθήνας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κυρία Έλενα Κουντουρά, παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια της προτομής του ήρωα, πεσόντα στο καθήκον, Αρχιφύλακα Γεώργιου Ανδριτσόπουλου, τα οποία τελέστηκαν σήμερα στην γενέτειρα του, Δαφνιά Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κκ Κοσμά, του.....
Δημάρχου Αγρινίου και πλήθος κόσμου.
Η κυρία Κουντουρά άφησε ένα λουλούδι στην προτομή του και μέσα σε μια φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, εξέφρασε τα θερμότατα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σε δήλωση της μάλιστα, τόνισε ότι οι αστυνομικοί δίνουν καθημερινά τη μάχη με αυταπάρνηση, πιστοί στον καθήκον τους για την προστασία του Έλληνα πολίτη, μη διστάζοντας για την εκπλήρωσή του να θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ