Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Πιστιώλη- Σαλακίδου από την παράταξη Μοσχολιού

Στην ανεξαρτητοποίησή της από τη δημοτική ομάδα του Παύλου Μοσχολιού προχώρησε η κυρία Όλγα Πιστιώλη-Σαλακίδου με επιστολή της στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Ουσιαστικά η δημοτική σύμβουλος, που εξελέγη το 2010 στην ενότητα Αγρινίου, με την κίνηση ανεξαρτητοποίησης επιβεβαίωσε την εδώ και καιρό φημολογία πως ήταν σε τροχιά αποστασιοποίησης από την παράταξη του δημάρχου ενώ οι πληροφορίες τη θέλουν ενόψει των εκλογών του Μαΐου να συζητά τη συμμετοχή της σε...άλλο συνδυασμό, αυτόν του Γιώργου Παπαναστασίου.
Η κυρία Πιστιώλη-Σαλακίδου ετύγχανε και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου καθώς και αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου ωστόσο απορίας άξιο είναι που διατήρησε την έδρα και δεν την παρέδωσε στο συνδυασμό με τον οποίο εξελέγη. Αύριο πάντως καθώς θα λάβει χώρα προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει η διαδικασία πλήρωσης της θέσης του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί της το agrinionews.gr η κυρία Πιστιώλη-Σαλακίδου επιβεβαιώνει το γεγονός επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Όπως εξηγεί δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη του Π. Μοσχολιού και την παραίτησή της από όλες τις θέσεις που κρατά ενώ επισημαίνει πως τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει εάν πρόκειται να είναι υποψήφια με άλλον συνδυασμό.

Νεότερη ενημέρωση: Ανακοίνωση Όλγας Πιστιώλη-Σαλακίδου:

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω τους δημότες του Δήμου Αγρινίου ότι με επιστολή μου την οποία παρέδωσα στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και η οποία απευθύνεται προς τον δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, κάνω γνωστή την παραίτηση μου, από την θέση της γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου καθώς και της αντιπροέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου .

Θέσεις τις οποίες πιστεύω πως τίμησα κατά τη διάρκεια της θητείας μου, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να βελτιώσω στο πλαίσιο του δυνατού την καθημερινότητα του κάθε συμπολίτη μου. Συμμετείχα μέχρι και σήμερα σε μία παράταξη, δουλεύοντας σκληρά μαζί με πολλούς άλλους ικανούς ανθρώπους με γνώση, θέληση και ανιδιοτέλεια. Πίστεψα σε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο διοίκησης και συμπεριφοράς σε σχέση με τα πρότυπα του παρελθόντος. Οραματιζόμασταν πολιτικές και δράσεις του Δήμου μας που θα στόχευαν μονάχα στην εξυπηρέτηση του δημότη και στην ανταπόκριση των προσδοκιών του, διανύοντας την πιο μεγάλη κοινωνικοοικονομική κρίση. Η πραγματικότητα όμως σ’ αυτά τα τρία χρονιά ήταν πολύ διαφορετική .

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που με οδήγησαν να μην συμπορευθώ με την ηγεσία της παρούσας δημοτικής παράταξης – του κ. Π. Μοσχολιού- στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Κλείνοντας δηλώνω «παρών», σε μια συνολική και συγκροτημένη προσπάθεια για ένα καλύτερο δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ