Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ


Στις πρόσφατες εκλογές που έγιναν στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ο συνδυασμός του Παναγιώτη Τσιχριτζή αναδείχθηκε πρώτος με συντριπτική πλειοψηφία.
Οι συγκεκριμένες εκλογές συνέπεσαν χρονικά με μια πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα οικονομική κρίση που βιώνει όλη η κοινωνία και κατά συνέπεια το σύνολο των Ελληνικών επιχειρήσεων. Τα τελευταία δύο χρόνια δοκιμάζονται οι αντοχές των επιχειρήσεων και δυστυχώς σε αρκετές ......
έχουν αρχίσει ήδη να εξαντλούνται.
Σε αυτό λοιπόν το εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον, οι συνάδελφοι κλήθηκαν και ανταποκρίθηκαν να ψηφίσουν και να αναδείξουν το νέο Δ.Σ του Επιμελητηρίου.
Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους που εκλέχθηκαν σε όλα τα τμήματα και κυρίως εκείνους που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά και να τους ευχηθώ καλή θητεία.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους εμπόρους που με την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους με εξέλεξαν πρώτο στο Εμπορικό Τμήμα. Αυτό αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για μένα, αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η υποχρέωση που αναλαμβάνω απέναντι τους. 
Στο νέο Δ.Σ κατά την τρίτη συνεχόμενη θητεία μου μαζί με τους εκλεγμένους συναδέλφους, θα προσπαθήσουμε για την καλύτερη λειτουργία του Επιμελητηρίου,  
ενημέρωση και στήριξη στην πιο κρίσιμη καμπή της δραστηριότητάς μας.
 Σας ευχαριστώ
 ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ