Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους τους συναδέλφους εμπόρους που με στήριξαν και με τίμησαν με τη ψήφο τους στην εκλογική διαδικασία που διεξήχθη στις 4 και 5 Δεκεμβρίου.

Η εκλογή μου στο τμήμα Εμπορίου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Τσιχριτζή αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για μένα και αισθάνομαι τεράστια υποχρέωση προς όλους τους συναδέλφους που με εμπιστεύτηκαν για να τους αντιπροσωπεύσω στον Επιμελητηριακό θεσμό, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τομέας μας και βάσει των .....
οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα.

Γι΄ αυτό το λόγο, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεισφέρω μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με προτάσεις και με αναζήτηση λύσεων για την ανάπτυξη των εμπορικών επιχειρήσεων του νομού.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους υποψήφιους για τη συμμετοχή τους στις εκλογές, αλλά και στα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη σε όλα τα τμήματα του Επιμελητηρίου και να τους ευχηθώ να έχουν μια δημιουργική και αποτελεσματική θητεία».



Μετά τιμής,



Ιωάννης  Κ.  Γιοπάνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ