Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Θα έρθουν τα υδροπλάνα και στη Τριχωνίδα;

Στο τελικό στάδιο επεξεργασίας βρίσκεται πλέον το σχέδιο νόμου για την ίδρυση, κατασκευή και λειτουργία υδατοδρομίων στη χώρα μας, το οποίο θα έλθει σύντομα στο υπουργικό συμβούλιο.
Έπειτα από πολλά χρόνια καθυστέρησης στη διαμόρφωση του κατάλληλου νομικού πλαισίου, που οδήγησε επενδυτές σε απίστευτη ταλαιπωρία και οικονομική εξόντωση, το υπουργείο Υποδομών εκπόνησε το σχέδιο νόμου για τα υδατοδρόμια, ενσωματώνοντας απόψεις που συγκεντρώθηκαν από τη δημόσια διαβούλευση.
Η αξιόπιστη λύση
Ενόψει της συζήτησης που θα γίνει στο Υπουργικό Συμβούλιο και λίγο πριν την κατάθεση σχεδίου νόμου στη Βουλή για την ίδρυση, κατασκευή και λειτουργία υδατοδρομίων στη χώρα μας, μήπως πρέπει και ο κ. Περιφερειάρχης καθώς και ο Δήμαρχος Αγρινίου να ασχοληθούν με την περίπτωση της Τριχωνίδας;
Το Εμπορικό Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας και οι άλλοι παραγωγικοί, κοινωνικοί και επιστημονικοί φορείς τι λένε για το θέμα;
Πάντως τις προηγούμενες μέρες ενδιαφερόμενη εταιρεία για την Τριχωνίδα έκανε δοκιμαστικές πτήσεις στη Λίμνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ