Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Μαχαίρωσαν» τα λάστιχα του αυτοκινήτου του Τραπεζιώτη

Δυστυχώς κάποιοι βρίσκονται στην εποχή των Κοτζαμάνιδων. Δεν εξηγείται διαφορετικά η αποτρόπαια πράξη τους να τρυπήσουν (11 μαχαιριές) τα λάστιχα του  τ. Δημάρχου Θεστιέων όσο και να διαφωνεί κάποιος (πολιτικά) με τον αυτόδιοικητικό βίο του κ. Τραπεζιώτη. Κάποιοι κάνουν λόγο για πικρίες πρώην φίλων του κάτι που δεν είναι διασταυρωμένο και εμείς δεν το γνωρίζουμε. Ούτε θα τολμήσουμε να συνδέσουμε τη πράξη αυτή με κανέναν συμπολίτη μας.
Η δολιοφθορά στο αυτοκίνητο έγινε προχθές στο Αγρίνιο στο δρόμο που βρίσκεται το δικηγορικό του γραφείο.
Για την περίπτωση το μόνο που θα μπορούσε να μοιάζει είναι ότι προτίμησαν τον "λίθον ον απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες", ρήση του Γιάννη Τσαρούχη, χωρίς να επικροτούμε και να θέλουμε να συνδέσουμε  το απόφθεγμα αυτό του καλλιτέχνη στη περίπτωση. Εκτός και ένα υπάρχει και κάτι άλλο που βρίσκεται έξω από το πεδίο της πολιτικής και δεν επιθυμούμε να το σχολιάσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ