Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου - ΟΦΥΠΕΚΑ

Η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου & Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) σας προσκαλεί στα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου – Αιτωλικού.

H εκδήλωση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 13:00 μ.μ. στην έδρα της Μονάδας Διαχείρισης στο Αιτωλικό.

Η αναβάθμιση του Κέντρου Πληροφόρησης υλοποιήθηκε με την χρηματοδότηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος « Δυτική Ελλάδα» και ανάδοχο το Εθνικό Κέντρο Βιοτόπων Υγροτόπων/Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και την εταιρεία S.ar.

H παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση,
Σελιμάς Ιωάννης

Περιβαλλοντολόγος M.Sc.- Οικονομική & Περιφερειακή Ανάπτυξη Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής, Στερεάς Ελλάδας - Προϊστάμενος

Τ.Κ. 30400, Ανατολικά Γεφύρια Αιτωλικού
Τηλ: 26320 55094, Φαξ: 26320 55094
Ιστοσελίδα: https://necca.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ