Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Ώρες αγωνίας – Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό άνδρα που φέρεται να βούτηξε στο κενό

Στις έρευνες μετέχουν Λιμενικό, ιδιώτες με σκάφη, Ερυθρός Σταυρός και άλλες εθελοντικές ομάδες
Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι το βράδυ της Πέμπτης συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα, που φαίρεται να έπεσε στη θάλασσα αφήνοντας, σύμφωνα... με μαρτυρίες των υπευθύνων ασφαλείας της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, το αυτοκίνητό του στο κατάστρωμα της Γέφυρας.
Από το μεσημέρι, που έγινε αντιληπτός ο άνδρας από τους υπευθύνους της Γέφυρας, διεξάγονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα. Στις έρευνες συνδράμουν ιδιώτες με σκάφη, Ερυθρός Σταυρός και άλλες εθελοντικές ομάδες, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14.30 το μεσημέρι, στο ρεύμα προς Αντίρριο, και άμεσα -σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr – οι υπεύθυνοι της Γέφυρας, ειδοποίησαν τις αρχές.
Ο άνδρας που αγνοείται φαίρεται να άφησε το αυτοκίνητό του πάνω στη Γέφυρα, γεγονός που έθεσε σε συναγερμό τους υπεύθυνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ