Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Μάκης Χάβος: «Σημαντικές οι νίκες και στα φιλικά»


Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Παναιτωλικού ο προπονητής της αγρινιώτικης ομάδας εκφράζοντας την άποψη ότι το αποτέλεσμα μετράει ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια για να αποκτήσουν οι ποδοσφαιριστές του νοοτροπία νικητή σε όλα τα ματς. Παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έχουν γίνει, χωρίς να αποκλείσει ωστόσο την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Χάβου:
«Δεν είμαι της άποψης ότι το αποτέλεσμα δεν μετράει στα φιλικά. Όταν μέσα στην ομάδα έχεις μικρά παιδιά πρέπει να τους περάσεις την νοοτροπία του νικητή και ότι ο Παναιτωλικός σε όλα τα παιχνίδια παίζει για τη νίκη είτε είναι φιλικό είτε προπόνηση είτε επίσημο παιχνίδι. 
Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος, είμαστε στην πέμπτη εβδομάδα της προετοιμασίας και έχουμε δουλέψει αρκετά. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΣ. Μετά υπήρξε μια κουραση στην ομάδα και χάσαμε τους αυτοματισμούς που έπρεπε να βγάλουμε στο παιχνίδι. 
Στο δεύτερο κάναμε ένα φρεσκάρισμα της ενδεκάδας με νέα παιδιά και είχαμε πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό ότι ο ΠΑΣ δεν μας απείλησε με εξαίρεση μια φάση με τον Τσάβες στο τέλος. Η νίκη και στα φιλικά είναι σημαντική γιατί πρέπει αυτό να έχουμε σαν νοοτροπία όλοι μας».


Σε ερώτηση για το αν έχουν ενσωματωθεί ομαλά οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν, τόνισε: «Ο προγραμματισμός έγινε με τη διοίκηση πριν τελειώσει το προηγούμενο πρωτάθλημα. Απλώς κάποιες περιπτώσεις αργησαν για λόγους που δεν ευθυνόμαστε εμείς. Σε μια μεταγραφή υπάρχουν πάντα λεπτομέρειες που δεν τις ξέρει ο κόσμος. Μπορεί ακόμα και να χαλάσει μια μεταγραφή για έναν ασήμαντο λόγο ενώ μια μεταγραφή που φαντάζει δύσκολη να γίνει πιο απλά. Με τις μεταγραφές είμαστε ευχαριστημένοι και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαστε σε συνεργασία για το θέμα των μεταγραφών με τη διοίκηση και ίσως χρειαστούμε ακόμα έναν παίκτη. Θα πρέπει αρχικά να αξιολογήσουμε καλά το υπάρχον υλικό και μετά να δουμε αν θα προχωρήσουμε σε επόμενη κίνηση».


Σχετικά με το πως είδε τον ΠΑΣ, ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου δήλωσε: «Σίγουρα έχει βελτίωση ο ΠΑΣ και είναι μια ομάδα έμπειρη που δεν άλλαξε και πάρα πολλά στον κορμό της. Ο προπονητής παρέμεινε από πέρσι και ξέρει την ομάδα και τον ξέρουν και οι παίκτες. Ο ΠΑΣ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα του». 

πηγή: passports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ