Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΙΑ, ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ ME TΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ «ΑΓΡΙΝΙΟ- ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ- ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» 
Με την παρούσα καταγγέλλω προς όλους τους πολίτες του Δήμου Αγρινίου ότι χθες 17-05 -2014 ο υποψήφιος με το συνδυασμό « Σύγχρονο Αγρίνιο- Κοινωνική Συμμαχία» του Π. Μοσχολιού, Χρήστος Κορδολαίμης μου....
επιτέθηκε, ασκώντας λεκτική και σωματική βία. Αυτό το περιστατικό  αποτελεί δείγμα του «πολιτισμού» του συγκεκριμένου υποψηφίου, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι είναι εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, χρησιμοποιεί πρωτοφανείς μεθόδους, ευρισκόμενος προφανώς σε πανικό. Η συμπεριφορά του κ. Κορδολαίμη  εκθέτει και την παράταξή του κ. Μοσχολιού.
Αγρίνιο,18-05-2014
Ο καταγγέλλων
Ιωάννης Καλλιακμάνης, υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Σπαρτιά, Εκλογικής Περιφέρειας Παραβόλας με το συνδυασμό «Αγρίνιο – Ανατροπή Τώρα –Πολίτες σε Δράση».

Η  παράταξη «Ανατροπή Τώρα – Πολίτες σε Δράση» καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό και επισημαίνει σε όλους τους τόνους το αυτονόητο, πως η πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται με επιχειρήματα και πάντα μέσα από το διάλογο.

Αγρίνιο, 18-05-2014

Αγρίνιο- Ανατροπή Τώρα- Πολίτες σε Δράση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ