Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ο Κώστας Καλαντζής ξανά υποψήφιος στο δήμο Αγρινίου

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Κώστας Καλαντζής, με δήλωση του επισημοποιεί ξανά την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αγρινίου, με την παράταξη του Γιώργου Παπαναστασίου (ΝΔ), αν και είχε δηλώσει σε εύθετο χρόνο ότι θα αποχωρούσε....
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Φίλες και φίλοι,
Σε μια εποχή που απαιτεί την άμεση αφύπνισή μας, πολλή δουλειά και φρέσκες ιδέες, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Αγρινίου, με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» του Γιώργου Παπαναστασίου, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Αξιολογώντας όλα τα πρόσωπα, κρίνω ότι ο κος Παπαναστασίου είναι αυτός που μπορεί σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας, να τα καταφέρει. Διότι υπάρχει όραμα, ικανότητα και διάθεση για προσφορά αλλά και παραγωγή έργου.

Προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματός μας, είναι η δική σου συμμετοχή και συμπαράσταση. Περιμένω λοιπόν τις προτάσεις σου και τις σκέψεις σου.

Για ένα νέο ξεκίνημα,
για μια νέα αρχή!

Κων/νος Μ. Καλαντζής
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
για το Δήμο Αγρινίου
με τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ