Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Πανικός» στη σημερινή συνεδρίαση της ΓΣΕΕ! Πάει για 24ωρη απεργία μέσα στο Φεβρουάριο

Με φωνές και «γαλλικά» ..κύλισε η σημερινή συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου της ΓΣΕΕ.
Το συμβούλιο ενέκρινε την διεξαγωγή 24ωρης πανελλαδικής απεργίας μέσα στο Φεβρουάριο, με την ακριβή ημερομηνία να ορίζεται τις επόμενες ημέρες.
Ωστόσο, ο μεγάλος πανικός έγινε κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων από τα μέλη της ΓΣΕΕ και συγκεκριμένα από τον εκπρόσωπο της συνδικαλιστικής παράταξης «Αυτόνομη Παρέμβαση» που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έθεσε.......θέμα ηγεσίας της ΓΣΕΕ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του πρόεδρου της ομοσπονδίας Γιάννη Παναγόπουλου.
Επειδή λεφτά υπάρχουν, η συνεδρίαση δεν έγινε στα γραφεία της ΓΣΕΕ, αλλά σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ