Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Δήλωση σοκ του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπονοεί ότι ο Συμπιλίδης χρηματίστηκε για να ρίξει την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη!

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει μετά την παραίτηση Συμπιλίδη από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, στα οποία όμως φαίνεται ότι βρήκε θέση ο … Καραμανλοφάγος Τσιτουρίδης!
Με δήλωση του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορεί ευθέως τον Συμπιλίδη για… χρηματισμό (τριάκοντα αργύρια) που ήθελε να τα… εξαργυρώσει πολιτικά!
Η δήλωση προκαλεί σοκ σε όσους έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον το τεσσαρακοστό έτος της ηλικίας τους διότι παραπέμπουν στην τότε συνωμοσιολογία ότι η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν προϊόν …λαδώματος σε όσους απεχώρησαν. Όμως η χρονική στιγμή της δήλωσης, γίνεται την ίδια στιγμή που αρχηγός της ΝΔ είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ο κ. Συμπιλίδης ήδη έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από τα ψηφοδέλτια. Αναμένεται λοιπόν η αντίδραση ..... του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας απέναντι σε αυτή την απίστευτη κατηγορία η οποία εκστομίστηκε χωρίς κανένα στοιχείο και η όποια πικρία δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Τέτοια μομφή δεν εκστομίστηκε ούτε και όταν η κυρία Μπακογιάννη διεκδικούσε την αρχηγία της ΝΔ με αντίπαλο τον ίδιο τον Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ