Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Τριήμερο επίσκεψης τουριστικών πρακτόρων στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου


Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θέλοντας να προωθήσει την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, οργανώνει τριήμερο φιλοξενίας τουριστικών πρακτόρων από όλη την Ελλάδα, στις 3-4-5 Φεβρουαρίου 2012 στο Μεσολόγγι.
Στα πλαίσια της φιλοξενίας θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις και συναντήσεις εργασίας με επαγγελματίες του τουριστικού χώρου. Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα που σας αναφέρουμε παρακάτω, θα είναι σημαντική.
To πρόγραμμα έχει ως εξής :
Παρασκευή 03/02/2012
16:00- 18:00 Άφιξη στο Μεσολόγγι των Τουριστικών Πρακτόρων
19:30  Παρουσίαση τουριστικών δυνατοτήτων της περιοχής από το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη – Γνωριμία με τους Τουριστικούς Πράκτορες.
21:30 Δείπνο Εργασίας.
Με το πέρας του δείπνου εργασίας, όσοι από τους φιλοξενούμενους το επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν στις παρέες πανηγυριστών του Αη – Συμιού.
Σαββάτο 04/02/2012
09:00 Έναρξη ξενάγησης
Το πρόγραμμα της ξενάγησης έχει ..............
ως εξής : Κήπος των Ηρώων, Μαρίνα Μεσολογγίου, Αρχαία Πλευρών, Παναγία Ελεούσα, Αρχαίες Οινιάδες, Μουσείο-Κεντρο Χαρακτικης Τέχνης "Βάσω Κατράκη"
14:30 Γεύμα στο Αιτωλικό
18:00 Ξενάγηση στο Μουσείο Τρικούπη και στη Δημοτική Πινακοθήκη.
20:30 Δεξίωση 

Κυριακή 29/1
9:30 Επίσκεψη στο Αεροδρόμιο Μεσολογγίου και αναχώρηση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ