Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-0

Η ομάδα της  Καλλιθέα έκανε την έκπληξη παίρνοντας στο Αγρίνιο την ισοπαλία (0-0) και το βαθμό ενώ ο Παναιτωλικός κλώτσησε το δώρο που του πρόσφερε ο Πανθρακικός κερδίζοντας τον ΟΦΗ με 1-0!
Δεν ξέρουμε αν το αποτέλεσμα οφείλεται στη καλή τύχη της Καλλιθέας... ή  στην  ανικανότητα των παικτών του Παναιτωλικού να σκοράρουν αφού χάθηκαν αμέτρητες ευκαιρίες.
Η εκδίκαση των παράνομων μετεγγραφών απο την επιτροπή φαίνεται ότι ευνοεί την Καλλιθέα με αποτέλεσμα να αλλάζει ο πίνακας της βαθμολογίας στις τελευταίες θέσεις και ο συμπατριώτης μας πρόεδρός της, που γνωρίζει καλά τα κατατόπια της Β' Εθνικής, έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα για την παραμονή της ομάδας του στη κατηγορία!

Οι φίλαθλοι του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ήταν τόσο απογοητευμένοι που στη λήξη του αγώνα παρέμειναν στις εξέδρες αμήχανοι μη μπορώντας να πιστέψουν πως χάθηκαν  δύο βαθμοί, κάποιοι δε (ευτυχώς λίγοι) ανεγκέφαλοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο!
Το ευτύχημα είναι πως αυξήθηκε η διαφορά από τον ΟΦΗ κι έφτασε στους 6 βαθμούς αλλά θα πρέπει να κατανοήσουν ορισμένοι ότι δεν θα είναι κάθε μέρα τ' Αϊ-Γιαννιού του Ρηγανά.
Οι οπαδοί του Παναιτωλικού μας φέτος περιμένουν την άνοδο ο κόσμος να χαλάσει!

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Καραμαλίκης (71' Γκουέϊ), Μπαϊκαρά (46' Γκούρμα), Παλαιολόγος, Μπουμάλ (46' Παππάς), Ρότσα, Γκόλιας.

Καλλιθέα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τακίδης, Παραράς, Μουρατίδης, Πλατέλλας, Τεγούσης (73' Κουτρουμπής), Ντακόλ (55' Μαρουκάκης), Καραδήμος (63' Ηρακλής), Καλτσάς, Κισκαμπάνης, Ζουμπουλάκης, Σταύρου.

Διαιτητής:ΖΗΛΟΣ ΑNΤΩΝΙΟΣ(Λάρισας)
Βοηθοί:ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ(Λάρισας), 
             ΝΙΩΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ  (Τρικάλων)
4ος: ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(Ηπείρου)
Παρατηρητής: ΚΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(Κέρκυρας)
Με πληροφορίες  http://gigenisagriniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ