Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Παιδικές χαρές Δήμου Θεστιέων.

Με αφορμή προηγούμενα άρθρα που δημοσιεύτηκαν  για τις παιδικές χαρές στο Αγρίνιο, έχω να επισημάνω ότι στα ίδια χάλια είναι και οι παιδικές χαρές στο Δ. Θεστιέων.  Στις φωτογραφίες όπως φαίνεται τιμητική θέση έχει η εγκατάλειψη, οι φυσικές λιμνούλες, η αδιαφορία των κυβερνώντων τοπικών αρχόντων και οι «κοτούλες» οι οποίες κοτούλες, ένεκα της 28ης Οκτωβρίου κάνουν παρέλαση, αφού τα παιδιά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις χαλασμένες  και εγκαταλελειμμένες παιδικές χαρές.
Οι περισσότερες κούνιες, τσουλήθρες κτλ είναι διαλυμένες και ο περιβάλλων χώρος χρησιμοποιείται τις περισσότερες φορές σαν αποθηκευτικός χώρος οικοδομικών υλικών και αποθηκευτικός χώρος εναπόθεσης ελπίδων για μία καλύτερη δημαρχία που δεν ήρθε ποτέ.
Στην φωτό 04 ο γείτονας έχει οικειοποιηθεί μία χαλασμένη κούνια και την έχει ως ντεκόρ μέσα στο κτήμα του.
Οι φωτό 06 και 07 δείχνει την παιδική χαρά να έχει βαφεί πριν λίγο καιρό αλλά οι κούνιες, τραμπάλες κτλ παραμένουν χαλασμένες και έτσι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πάλι από τα παιδάκια.
Οι φωτο 08, 09, 10 είναι απέναντι από το Δημαρχείο και η παιδική χαρά, ένεκα «βιτρίνας», είναι σε αρκετά καλή κατάσταση πλην εξαιρέσεων. Κρύβουν όμως μία θανάσιμη παγίδα. Μέσα στο χώρο της παιδικής χαράς, εκτός από πεταμένα άχρηστα αντικείμενα, υπάρχει το γκρι κουτί στην γωνία που είναι με ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης. Αυτό δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ως αδιαφορία κάθε ανευθυνουπεύθυνου αλλά θα το χαρακτηρίσω εγκληματική αμέλεια. Δεν νοείται μέσα χώρο της παιδικής χαράς, όσο καλά ασφαλισμένο και να είναι να υπάρχει αυτή η «θανάσιμη παγίδα».
Σε λίγες μέρες θα είμαστε διευρυμένος Δ. Αγρινίου και ο νέος Δήμαρχος θα πρέπει να δει πραγματικά το κάθε πρόβλημα στην ρίζα του και όχι επιφανειακά. Τα προβλήματα θα υπάρχουν πάντα αλλά θα πρέπει να λύνονται και όχι να ξεπερνιούνται με λίγη μπογιά για να πάρουμε την ψήφο. 





































ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ