Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Χωρίς επίδομα απέχουμε από τις εκλογές



Να μην συμμετέχουν στην προετοιμασία, τη διεξαγωγή και τη μεταφορά των αποτελεσμάτων των εκλογών του Νοεμβρίου εφόσον δεν τους προκαταβληθεί το εκλογικό επίδομα, αποφάσισαν οι δημοτικοί υπάλληλοι.
Αυτό αναφέρεται σε επιστολή της ΠΟΕ-ΟΤΑ προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, τονίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να καταβάλλεται εκλογική αποζημίωση σε εργαζόμενους σ΄ άλλες υπηρεσίες που δεν απασχολούνται καθόλου στη διαδικασία των εκλογών και σ΄ αυτούς που απασχολούνται πραγματικά να μην καταβάλλεται εκλογική αποζημίωση.»
Στην επιστολή τους υπενθυμίζουν αφενός ότι η εκλογική αποζημίωση ενσωματώθηκε το 2005 στα κατ’ αποκοπή έξοδα κίνησης και αφετέρου ότι «το 2010 με την εφαρμογή των μέτρων λιτότητας τα κατ’ αποκοπή έξοδα κίνησης που ανέρχονταν σε 365,00 ευρώ μειώθηκαν κατά 20%, ήτοι, σήμερα καταβάλλονται 292,00 ευρώ.»

http://www.aftodioikisi.gr/default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ