Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ντόρα στηρίζει Σταμάτη για το Δήμο Αγρινίου



Σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της δυναμικής που θα καταγράψουν στις εκλογές  οι υποψήφιοι της Ν.Δ. (ιδίως σε μεγάλους Δήμους ανά την χώρα αλλά και σε Περιφέρειες) θα παίξει η στάση της ανεξάρτητης Βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη η οποία ως γνωστό ελέγχει ένα μεγάλο μέρος της γαλάζιας παράταξης. Η κ. Μπακογιάννη μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει την στήριξη της στο Δήμαρχο Αθηναίων Ν. Κακλαμάνη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η πρώην Υπουργός θα δώσει στήριξη στον Βουλευτή της Ν.Δ. Δ. Σταμάτη τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της δυναμικής που θα καταγράψουν στις εκλογές  οι υποψήφιοι της Ν.Δ.  (ιδίως σε μεγάλους Δήμους ανά την χώρα αλλά και σε Περιφέρειες) θα παίξει η στάση της ανεξάρτητης Βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη η οποία ως γνωστό ελέγχει ένα μεγάλο μέρος της γαλάζιας παράταξης. Η κ. Μπακογιάννη μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει την στήριξη της στο Δήμαρχο Αθηναίων Ν. Κακλαμάνη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η πρώην Υπουργός θα δώσει στήριξη στον Βουλευτή της Ν.Δ. Δ. Σταμάτη τις αμέσως επόμενες ημέρες....

Μάθαμε απο το περιβάλλον της Διονυσίου Αρεοπαγίτου (γραφεία Ντόρας), ότι ζήτησε από τον κ. Σταμάτη να αφήσει πίσω πρόσωπα και πρακτικές που πίκραναν και αδίκησαν ίσως, τον περήφανο και φιλελεύθερο κόσμο μιας παράταξης από την οποία μόνο «κέρδισαν ενώ η στάση τους τελευταία δείχνει "αγνωμοσύνη"!
Επίσης ο βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γνωστοποιήσει με ανακοίνωσή του-κάλεσμα προς τους δημότες του νέου διευρυμένου δήμου για συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο πέρα και έξω από κομματικές ιδεολογίες αλλά με μοναδικό γνώμονα την νέα αναπτυξιακή πορεία του Αγρινίου στα πλαίσια μιας ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!   

Με πληροφορίες απο "Το Παρόν"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ