Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ο Σταμάτης άφησε ανοιχτή τη κάθοδό του στο Δήμο Αγρινίου


Ο βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αχελώου TVεξέφρασε ίσως για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρα το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Μάκη Μάκκα και τη Βάσω Πασχέντη, εκτός των άλλων  επικριτικών για την κυβέρνηση που είπε (ΕΣΠΑ, Νοσοκομείο, Εκπαίδευση κ.α.) τόνισε πως τον αφορά η συζήτηση γύρω από τα αυτοδιοικητικά και ότι δέχεται πλέον ισχυρές πιέσεις από τη βάση και το κόμμα. «Συναντήθηκα με τον Αντώνη Σαμαρά και μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος στο Αγρίνιο» δήλωσε ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός, καταλήγοντας ότι έχει επιφυλάξεις στο να μεταπηδήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή και έτσι άφησε εκεί την πρώτη συζήτηση με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Σταμάτης υπογράμμισε στους δύο δημοσιογράφους ότι είναι άνθρωπος και δεν είναι απο "μπετόν αρμέ", γεγονός που μπορεί να τον επηρεάσει θετικά σχετικά με την πίεση που δέχεται από τους απλούς ψηφοφόρους, και κεντρικά ακόμα και απο τον Πρόεδρο προκειμένου να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο για την πόλη του όπως είπε.
Απ ότι φαίνεται μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις ο Δημήτρης Σταμάτης αλλάζει τη στάση και την τακτική που μέχρι πρότινος ακολουθούσε. Μάλιστα η εν λόγω τοποθέτηση έρχεται ακριβώς μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μοσχολιού.
Με τη διαφορά ότι η εκλογή δημάρχου στον νέο Δήμο Αγρινίου περνάει από το β' γύρο και οι νεοδημοκράτες (οι παλιότεροι) δεν ξεχνούν τη "νείλα" που έπαθε ο Παπακωνσταντίνου του 49% !

Γι΄ αυτό ποτέ μην λες ποτέ που είπε χθες βράδυ και ο για 8 χρόνια Νομάρχης και νυν βουλευτής Αιτωλ/νίας.
Ο δρόμος είναι μακρύς και δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όπως πιθανόν νομίζουν κάποιοι....

Η τριαντάχρονη παραμονή στο δήμο της ίδιας πλειοψηφίας δημιούργησε ένα ιδιότυπο καθεστώς συμφερόντων και δεν «ξεριζώνεται» εύκολα.
Οι συμμαχίες με τους ενεργούς πολίτες και τον απλό κόσμο (ασχέτος πολιτικής τοποθέτησης) που θέλουν ανατροπή είναι αυτές που θα καθορίσουν τελικά το αποτέλεσμα και όχι απαραίτητα ο στενός κομματικός πυρήνας με τα γνωστά προβλήματα που έχει.

 Με πληροφορίες απο το http://agrinio-news.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ