Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

“Βόμβα” Μεϊμαράκη για τακτικό (και όχι έκτακτο) Συνέδριο

Πηγή: Εφημερίδα Παρασκήνιο
Η από κοινού αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαίωσε την κοινή “περπατησιά” των δυο πολιτικών.
Κι αν ο Κώστας Καραμανλής είναι πρώην πρωθυπουργός και εκλέγεται χωρίς...σταυρό, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παραμένει μάχιμος στην “αρένα”, καθώς ήταν υποψήφιος στην πάντα δύσκολη Β’ Αθηνών, και τα κατάφερε, διεκδικώντας και πάλι την ψήφο των πολιτών.

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής έχει ενεργό ρόλο στις εξελίξεις, με διαφορετική ωστόσο προσέγγιση από όσους τοποθετήθηκαν υπέρ ενός εκτάκτου Συνεδρίου.

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι εποχές έχουν αλλάξει, και δεν πρέπει να επαναληφθούν στη Νέα Δημοκρατία τα λάθη του παρελθόντος, αλλά η ανασυγκρότηση της Παράταξης να προκύψει ενωτικά και όχι με “κραυγές”.

Ο “μουστάκιας” είναι υπέρ ενός Τακτικού Συνεδρίου, που θα επιτρέψει στη Νέα Δημοκρατία να ανοίξει τις πόρτες της, και να ξεκινήσει την εγγραφή νέων μελών, από εκείνους που… είναι ακόμη εδώ, και έχουν το πάθος να ξαναδούν την Κεντροδεξιά μεγάλη και πρωταγωνίστρια.

Ώστε να είναι η ΝΔ δυνατή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ