Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η δημοσκόπηση – μαγειρειό του Mega.

Δημοσκόπηση της GPO, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega, “φέρνει” μπροστά τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με ποσοστό 28,5%, έναντι 25,3% της Ν.Δ.

«Καταλληλότερος Πρωθυπουργός μετά τις Εκλογές» εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με ποσοστό 40,3%, έναντι 34,9% του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, με «Κανέναν από τους δύο» να επιλέγει το 23,5%.
Συγκεκριμένα, στην «πρόθεση ψήφου» τα ποσοστά έχουν ως εξής:
· ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 28,5%

· Ν.Δ.: 25,3%

· ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: 5,8%

· Κ.Κ.Ε.: 5,7%

· Χ.Α.: 5,4%

· ΠΑ.ΣΟ.Κ.: 5,0%

· ΑΝ.ΕΛ.: 2,7%

· ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.: 2,6%

· ΛΑ.Ο.Σ.: 2,0%

· ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: 1,0%

· ΑΛΛΟ: 2,0%

· ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ: 0,9%

· ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ: 13,1%.

Στο ερώτημα «Θεωρείτε ότι η Χώρα μας πρέπει να μείνει πάση θυσία στην Ευρωζώνη;», το 75,7% απαντά ΝΑΙ/ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ, το 22,3% ΟΧΙ/ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ και ένα 2,0% Δ.Ξ./Δ.Α.

Στο ερώτημα «Πιστεύετε ότι ο κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη έχει περάσει οριστικά;», το 35,4% απαντά ΝΑΙ/ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ, το 59,2% ΟΧΙ/ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ και ένα 5,4% Δ.Ξ./Δ.Α.

Στο ερώτημα «Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει η επόμενη Κυβέρνηση, σε σχέση με το χρέος;», ΝΕΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ επιλέγει το 53,7%, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ το 20,5%, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ το 12,6%, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ το 7,1%, ενώ ένα 6,1% ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ / ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ.

Οι ερωτηθέντες απάντησαν ως εξής στο, «Αν η επόμενη Ελληνική Κυβέρνηση έρθει σε ρήξη με τους εταίρους μας πιστεύετε ότι: ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ (52,6%), ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ (36,1%) και Δ.Ξ./Δ.Α. (11,3%).

Τέλος, στο ερώτημα «Πώς κρίνετε την απόφαση του Γ. Παπανδρέου να ιδρύσει νέο Κόμμα;», το 9,1% απαντά ΘΕΤΙΚΑ/ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΤΙΚΑ, ενώ το 87,7% ΑΡΝΗΤΙΚΑ/ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Τα αντίστοιχα ποσοστά στους ψηφοφόρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχουν ως εξής: ΘΕΤΙΚΑ/ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΤΙΚΑ απαντά το 19,6%, ενώ ΑΡΝΗΤΙΚΑ/ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ το 79,3%.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ