Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100  Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 0 22495
FAX: 2641 0 48498 
Αγρίνιο, 3/12/2014
«Μπορώ να προσφέρω ότι κι εσύ,
 φτάνει να μου δώσεις εφόδια και την ευκαιρία»
Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου από το 1992, ημέρα που η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το Πρόγραμμα δράσης για τα
ΑΜΕΑ.
Η μέρα αυτή στοχεύει στην προώθηση της κατανόησης σε θέματα αναπηρίας και στην κινητοποίηση υποστήριξης της αξιοπρέπειας και της ευημερίας των ατόμων με αναπηρία.
Ο φετινός εορτασμός της 3ης Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένος στην Κοινωνική Προστασία-Πρόνοια για τα άτομα με αναπηρία, υπό το πρίσμα της διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία
O Δήμος Αγρινίου για να τιμήσει αυτή τη μέρα  πραγματοποίησε επίσκεψη του Αντιδημάρχου Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, κ. Καλαντζή Κων/νου στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αγρινίου, με την συμβολική χειρονομία στήριξης των μαθητών μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ