Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Σαμαράς έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα»

Σφοδρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας. «Ο Σαμαράς έχει χάσει κάθε επαφή με την...
πραγματικότητα ή κοροϊδεύει», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται την καταστροφή που υπέστη η χώρα μας ως συνταγή επιτυχίας που πρέπει να συνεχιστεί, τότε ή έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή το λέει για να κοροϊδέψει. Φαίνεται πως ο κ. Σαμαράς κάνει και τα δύο, και μάλιστα παίζοντας ως κακός ηθοποιός», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου στην ανακοίνωσή της.
«Νέο δεν μπορεί να είναι κάτι το παλιό, το αποτυχημένο, το αντικοινωνικό. Καμία σχέση δεν έχει η πολιτική Σαμαρά με μια νέα Ελλάδα. Δεν μπορεί να είναι νέα η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής της ανεργίας, των λουκέτων και των χαρατσιών. Ο κ. Σαμαράς εκφράζει το παρελθόν του φαύλου δικομματισμού και το αντικοινωνικό παρόν του μνημονίου», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Politica.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ