Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  
Σας καλούμε την Κυριακή 5/10/14 και ώρα 11:30π.μ. στην εκδήλωση που διοργανώνει ο τομέας Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου με θέμα:  
«ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ»
Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Ιατρός Νικός Μανιός, μέλος της Κ.Ε. του...
ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος τομέα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ.
Αγωνιζόμαστε για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ

2 σχόλια :

  1. Οι όψιμοι αρχηγοί του Συριζα,σαν τον κύριο Τραπεζιώτη,και μερικούς άλλους πρώην μεγαλοπασόκους της τοπικής νομενκλατού ρας,καλά θα κάνουν να μην ασχολούνται με το Νοσοκομείο,έιναι γνωστή η πολιτεία τους τόσα χρόνια.΄Τώρα πίσω πίσω θα αλλά ξει ο Μανωλιός και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς; Απ΄όπου και αν πέρασαν τα έκαναν ρόϊδο.Ας δοκιμάσει και κανένας νεώτε ρος.Αν δεν τα καταφέρει,απλά παίρνει δρόμο.Αν τα καταφέρει εδώ είμαστε και θα τον στηρίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μην αδικούμε και κάποιον,θαυμάστε την συνέντευξη του πρώην υπουργού στον Αχελώο.Τέτοιος αριβισμός πιά δεν υποφέ ρεται. Απο που κι ως που κατηγορεί το Νοσοκομείο ο κύριος βουλευτής.όταν ήταν υπουργός γιατί δεν άλλαξε τον οργανισμό;
    Κάνει οτι δεν ξέρει πόσο χρόνο χρειάζεται για να εκπαιδευτεί ένας γιατρός στον μαγνήτη; κάνει οτι δεν ξέρει οτι ένας γιατρός δεν φθάνει; ΚΆΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΊΣ ΘΈΣΕΙς,ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΈΤΙΑ, ΌΤΑΝ ΦΎΓΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ,ΘΑ ΧΑΘΟΎΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΈΣΕΙΣ; ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ;Απο την ώρα που αποχώρησε απο την Κυβέρνηση ξαναπάτησε στο Νοσοκομείο ;. ή παίρνει μόνο τηλέφωνα για να του κάνουν τα ανόητα ρουσ φέτια του; Ακόμη απο που και ως που καθηγητής ; Επίκουρος καθηγητής είναι η τελευταία βαθμίδα που αντιστοιχεί σε λέκτορα της παλαιότερης εποχής,και ακόμη πιό παλιά σε πανεπιστημιακό βοηθό.Όχι βέβαια της ορθοπεδικής αλλά της ανατομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ