Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Γραμματέας του Περιφερειακού συμβουλίου εξελέγη ο εκπαιδευτικός Κώστας Κούστας

Γραμματέας του Περιφερειακού συμβουλίου εξελέγη, μετά από την πρόταση της παράταξης «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» και την ψηφοφορία στις κάλπες, ο εκπαιδευτικός Κώστας Κούστας, καθηγητής φυσικής αγωγής, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαϊου της Περιφερειακής ενότητας Αιτωλ/νιας.
Από την πλευρά του, ο νέος Γραμματέας Κώστας Κούστας δήλωσε:
«Η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας και με τη θέση του Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου θα παλέψει να αναδείξει τα κρίσιμα πολιτικά ζητήματα της διοίκησης στην Περιφέρεια. Έχουμε πλήρη επίγνωση της αδυναμίας δημοκρατικής εκπροσώπησης όλων των...παρατάξεων εξ αιτίας του θεσμικού πλαισίου του Καλλικράτη στα όργανα.
Η βελτίωση των λειτουργιών του περιφερειακού συμβουλίου, τον έλεγχο ,την αμεσότητα στις ενημερώσεις των παρατάξεων, των περιφερειακών συμβούλων και των πολιτών της περιφέρειας είναι το κρίσιμο στοίχημα. Άλλωστε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσον αφορά τις διαδικασίες λειτουργίας του προεδρείου σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ