Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Σκανδαλίδης παραδέχεται ότι το ΠΑΣΟΚ… πέθανε

Τη διαπίστωση ότι το ΠΑΣΟΚ… πέθανε, κάνει το ιστορικό στέλεχος του Κινήματος Κώστας Σκανδαλίδης με άρθρο του στα “Νέα”, καταλογίζοντας ευθύνες σε όσους το απομάκρυναν από τις ρίζες του, αλλά και στους Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπανδρέου για την αναβίωση της... πολεμικής ατμόσφαιρας του 2007.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης παραδέχεται ότι μετά το 2009 και την εποχή του Μνημονίου, το ΠΑΣΟΚ έχασε την επαφή του με κοινωνικές ομάδες που παραδοσιακά το στήριζαν, και σχολιάζει ότι στην ελληνική κοινωνία έχει εντυπωθεί η εικόνα ότι το Κίνημα έφυγε από τον φυσικό χώρο του, λόγω της συγκατοίκησης στην εξουσία με τη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τον Κώστα Σκανδαλίδη, “μια σημαντική μερίδα του λαού αναπολεί το ΠΑΣΟΚ των κατατρεγμένων, των φτωχών, των αποκλεισμένων, το ΠΑΣΟΚ της επανένωσης των Ελλήνων, της ανανέωσης της πολιτικής, της ελπίδας για καλύτερη ζωή”.

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ