Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Διαφοροποιείται η Ρεπούση από την γραμμή της ΔΗΜΑΡ (VIDEO)

Διαφοροποιείται η Μαρία Ρεπούση από τη γραμμή της ΔΗΜΑΡ, που το κόμμα υπερψηφίζει επί των άρθρων το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Η κυρία Ρεπούση σημείωσε ότι θα καταψηφίζει το άρθρο 2 για τις γενοκτονίες και «παρών» για τα υπόλοιπα άρθρα.
"Διαχωρίζω πλήρως την στάση μου από την θέση της κοινοβουλευτικής ομάδας της... Δημοκρατικής Αριστεράς. Δηλώνω παρών για το όλο σχέδιο νόμου" δήλωσε η Μαρία Ρεπούση από το βήμα της Βουλής όσον αφορά το αντιρατσιστικό. "Ψηφίζω κατά στο άρθρο 2" συμπλήρωσε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ. 

e

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ