Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Σαμαράς: Στους δήμους ο ΕΝΦΙΑ. Μειώνεται ο ΕΦΚ στα καύσιμα

Μειώσεις φόρων εξήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς από την ομιλία του στο Βελλιδιο της Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζοντας την 79η ΔΕΘ. 
*ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη μείωση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30%, λέγοντας ότι ο φόρος δεν..
απέδωσε τα αναμενόμενα.
*εξήγγειλε εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ για τα μη ηλεκτροδοτούμενα ξενοίκιαστα διαμερίσματα. Όπως είπε και ο φόρος σε λίγα χρόνια θα γίνει ανταποδοτικός, ενώ η είσπραξή του θα περάσει στα χέρια της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Σαμαράς εξήγγειλε περισσότερες δόσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και «αισθητή μείωση» της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το ύψος και το χρόνο των αλλαγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ