Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΓΡΙΝΙΟ και ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΚΙΜΩΛΙΑ» Της Κατερίνας Λιβιτσάνου- Ντάνου

 Στις 20 Ιουνίου 2014, Παρασκευή, ώρα 8.00 μ.μ. έγινε η παρουσίαση της τρίτης ποιητικής συλλογής της Κατερίνας Λιβιτσάνου - Ντάνου με τίτλο «ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΚΙΜΩΛΙΑ». Η εκδήλωση....
πραγματοποιήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου και τις εκδόσεις Γαβριηλίδης στην κατάμεστη από κοινό αίθουσα της Τράπεζας Ελλάδος, Αναστασιάδη 2, Αγρίνιο. Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Ευαγγελία Κραβαρίτη. 
Για το βιβλίο μίλησαν 1) ο κ. Αθανάσιος Παλιούρας: Ομότιμος Καθηγητής Βυζαντινής Αρχαιολογίας του Παν/μίου Ιωαννίνων, συγγραφέας 2)ο κ. Λίνος Υφαντής: φιλόλογος, επιμορφωτής στις νέες τεχνολογίες. 
Την εκδήλωση συντόνισε και διάβασε ποίηση ο εκπαιδευτικός κ. Παναγιώτης Χατζηγεωργίου.


Το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014, ώρα 8.00 μ.μ. έγινε στην Αθήνα η 2η παρουσίαση του «ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΚΙΜΩΛΙΑ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, στον κήπο του POEMS K CRIMES των εκδόσεων ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, Αγίας Ειρήνης 17 Μοναστηράκι. 
Προλόγισε ο εκδότης Σάμης Γαβριηλίδης και μίλησαν για το βιβλίο 1) ο Άγγελος Χόρτης: διδάκτωρ Ιστορίας, επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων, συγγραφέας και 2)ο Παναγιώτης Δεμέστιχας: φιλόλογος, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συγγραφέας σχολικών φιλολογικών βιβλίων. Ποιήματα διάβασε και συντόνισε την εκδήλωση η γνωστή ηθοποιός κ. Ευτυχία Μοσχάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ