Σελίδες

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΝΙΚΗ ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ

Η δημοσιοποίηση της άποψής μου για το Δελτίο Τύπου της κ. Ν. Φούντα, σχετικά με την συνάντησή της με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, την ενόχλησε και είχε σαν αποτέλεσμα να εκδώσει απολογητική ανακοίνωση.
Χαίρομαι που η παρέμβασή μου, στραπατσάροντας το επικοινωνιακό προφίλ, της προκάλεσε τόσο...
εκνευρισμό.
Χαίρομαι που ανάγκασα την έχουσα θεσμικό ρόλο κ. Φούντα να παραβιάσει αρχές, απόψεις και πρωτόκολλο και την υποχρέωσα να απολογηθεί σε έναν θρασύ εξωθεσμικό πολίτη.
Επί της ουσίας μόνο 2 λόγια:
 (αφορά όλους τους μνημονιακούς)
"Προτιμώ τη βλαστήμια τους από το ψυχοπόνεμά τους"
Α! και κάτι τελευταίο.
Πράγματι δεν είμαι και δεν ήμουν της άποψης ότι τα προβλήματα λύνονται σε στημένους διαλόγους, ούτε είχα, ούτε έχω την αυταπάτη ότι μπορείς με άλλο δρόμο εκτός από την αποκάλυψη, τη σύγκρουση και την ανατροπή να απαλλαγείς από τις μνημονιακές πολιτικές και όσους τις ψήφισαν, τις στήριξαν και τις υλοποιούν.

Αγρίνιο 3-7-2014
Γιώργος Τζωρτζόπουλος 

Υ.Γ.: Όσο και να προκληθώ δεν θα επανέλθω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...