Σελίδες

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

2η Ετήσια Συνάντηση στα Σαρδίνια της Ακαρνανίας με θέμα: "Οι Αναπτυξιακές Προοπτικές της Ακαρνανίας στο Πλαίσιο της Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης της Ελλάδος

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
"ΘΩΜΑΣ & ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ"
Σαρδίνια (Θέση Πηγάδι), Επαρχία Βάλτου, 
Ακαρνανία, 30500 Αιτωλοακαρνανία
Τηλ.: 210-36.34.210 Φαξ: 210-36.34.209
Email: itap@itap.gr - URL: www.itap.gr
Σαρδίνια, 4 Ιουλίου 2014
Θέμα: Αναγγελία Εκδήλωσης στα Σαρδίνια το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014
Το Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης "Θωμάς & Αφροδίτη Παπανίκος" (ΙΤΑΘΑΠ) οργανώνει την 2η Ετήσια Συνάντηση του στα Σαρδίνια της Ακαρνανίας με θέμα:
"Οι Αναπτυξιακές Προοπτικές της Ακαρνανίας στο Πλαίσιο της Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης της Ελλάδος"

στο Χωριό Σαρδίνια της Επαρχίας Βάλτου (Ακαρνανία) του Νομού Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 και ώρα έναρξης 9:00 π.μ. με θέμα:

Την συζήτηση θα συντονίσει Δρ. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος, Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Στέρλινγκ, Ηνωμένο Βασίλειο & Μέλος του Δ.Σ. ΙΤΑΘΑΠ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι κάτωθι:
  • Δρ. Λάμπρος Πυργιώτης, Πρόεδρος Ελλήνων Περιφερειολόγων. Το Παράδειγμα Τεσσάρων Σεναρίων Ενδογενούς Ανάπτυξης για την Ελλάδα το 2020.
  • Δρ. Σωτήρης Θεοδωρόπουλος, Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Κλάδοι Ατμομηχανές Ανάπτυξης & Μέτρα Πολιτικής Εξόδου από την Κρίση.
  • Δρ. Παύλος Λουκάκης, Ομότιμος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ο Αμβρακικός Κόλπος ως Ιστορικός Χώρος: Προοπτικές Ανάπτυξης και η Απαίτηση για Ένα Συνολικό και Πολυεπίπεδο Προγραμματισμό και Χωρικό Σχεδιασμό.
  • κ. Ζώης Κολιός, Αντιπρόεδρος, Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος. Οι Αναπτυξιακές Προοπτικές της Ευρύτερης Περιοχής του Αμβρακικού.
  • Δρ. Θεόδωρος Τραφαλής, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Οκλαχόμα, ΗΠΑ. Βελτιστοποίηση και Ευφυής Διαχείριση Υδατίνων Πόρων στην Περιοχή της Αμφιλοχίας.
Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Σήλια Σακκά 210 3634210.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...