Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Μουντιάλ, η ώρα των «8» – Ένα «καυτό» διήμερο με αγώνες που κόβουν την ανάσα (video)

Γράφει ο Christiano 
Αν στην έναρξη της προηγούμενης φάσης με τα νοκ άουτ παιχνίδια των 16 λεγόταν με στόμφο πως «τώρα αρχίζει το Μουντιάλ», στη φάση των 8 που αρχίζει σήμερα το απόγευμα, μπορούμε να πούμε ότι «τώρα... έχει ενδιαφέρον το Μουντιάλ». Τώρα είναι που θα ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι και όλα ουσιαστικά θα πάρουν το δρόμο τους. 

Το καυτό διήμερο κάνει σέντρα σήμερα στις 7 το απόγευμα με την κλασική ευρωπαϊκή ματσάρα Γαλλία-Γερμανία και τη σκυτάλη για το ξενύχτι θα πάρει η γηπεδούχος Βραζιλία που υποδέχεται την «έκπληξη» Κολομβία
Μνήμες... Σουμάχερ 

Γαλλία και Γερμανία δεν αναμετρώνται ούτε πρώτη, ούτε δεύτερη φορά. Η κολόνια της κόντρας κρατάει χρόνια, μιας και οι δύο κραταιές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ανήκουν στην ελίτ που μονίμως πρωταγωνιστεί. Στο άκουσμα του «ζευγαριού», ξυπνούν οι μνήμες του δολοφονικού χτυπήματος του Χάραλντ Σουμάχερ στον Μπατιστόν, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 1982 στην Ισπανία. Για λίγα δευτερόλεπτα, μάλιστα, οι συμπαίκτες του Γάλλου επιθετικού τον νόμιζαν για νεκρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ