Σελίδες

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Στη Δυτική Ελλάδα τα μηνύματα δείχνουν ότι θα τα καταφέρουμε

 Στην περιοχή της Τριχωνίδας περιόδευσε χθες ο Β. Χατζηλάμπρου με κλιμάκιο της Αντίσταση Πολιτών
Στην περιοχή της Τριχωνίδας περιόδευσε χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Κούστα και υποψήφιους του συνδυασμού. Στην περιοδεία συμμετείχε και η βουλευτής του.... 
ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Τριανταφύλλου.
Το κλιμάκιο της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε τα χωριά Αβόρανη, Παναιτώλιο, Παραβόλα και Καινούργιο, όπου και μίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.
«Στις περιφερειακές εκλογές του Μάη υπάρχει μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί. Αν Σαμαράς και Βενιζέλος αισθανθούν δυνατοί την Κυριακή το βράδυ, τότε η καταστροφή θα συνεχιστεί» σημείωσε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου στην ομιλία του σε καφενείο στο Καινούργιο, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση κατά την ολοκλήρωση της περιοδείας.
Παράλληλα, τόνισε: «Ο λαός μας πρέπει να οργανωθεί, να πάει αλλιώς για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να σταθεί δίπλα μας, να παλέψουμε μαζί αυτή τη μεγάλη αλλαγή. Τα βάζουμε με τέρατα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε αν δημιουργήσουμε έναν άλλο συσχετισμό, ένα ρεύμα διεκδίκησης και ανατροπής. Αν η κοινωνία σταθεί ενεργητικά δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πρέπει να αγωνιστούμε για να ανακουφιστεί ο αδύνατος, αυτή είναι η ιεράρχησή μας. Να στηριχθούν αυτοί που έχουν ανάγκη και παράλληλα να δημιουργήσουμε τους όρους για μια συνολικότερη ανατροπή. Πρέπει να φύγουν, για να σταματήσει να φεύγει και ο ιδρώτας μας στους τοκογλύφους. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να σταθούμε ουσιαστικά στον τόπο μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...