Σελίδες

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Τώρα θυμήθηκε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης τις λαϊκές αγορές;

Όψιμο το ενδιαφέρον που επιδεικνύει η ο απερχόμενος περιφερειάρχης για το θέμα των λαϊκών αγορών. Δύο μήνες μετά από τη δημοσιοποίηση της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ που περιλαμβάνει τα μέτρα για το υπαίθριο εμπόριο,...
ο απερχόμενοπς περιφερειάρχης για λόγους απόλυτης προεκλογικής σκοπιμότητας ζήτησε να αποσυρθεί το σχετικό νομοσχέδιο.
Τώρα το θυμήθηκε; Στο παραπέντε των εκλογών; Και μάλιστα κάτω από την πίεση των κινητοποιήσεων;
Είναι σαφές ότι επιχειρεί να ψηφοθηρίσει σε βάρος των χιλιάδων παραγωγών και επαγγελματιών του υπαίθριου εμπορίου οι οποίοι συνεχίζουν μαχητικά την απεργιακή τους κινητοποίηση. Τί τον εμπόδιζε ως τώρα να διαμαρτυρηθεί κατά των προθέσεων της μνημονιακής κυβέρνησης; Η απάντηση είναι σαφής:  Επέλεξε ξανά  να ευθυγραμιστεί με τις κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...